I Kongres fizioterapeuta Bosne i Hercegovine u organizaciji Udruženja/Udruge za fizioterapiju Federacije Bosne i Hercegovine (UFFBiH)

03 – 06. 10. 2013.

 Sarajev0

Fizioterapija – To smo mi “

UFF_plakat_za

Poštovane kolegice i kolege!

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na I Kongres fizioterapeuta Bosne i Hercegovine u organizaciji Udruženja/Udruge za fizioterapiju Federacije Bosne i Hercegovine (UFFBiH), koji će se održati 03 – 06. 10. 2013. u Sarajevu, pod motom “Fizioterapija – To smo mi “

Naša namjera je da ovaj Kongres omogući usvajanje novih saznanja iz određenih oblasti u fizioterapiji, razmjenu iskustava, zajedničku evaluaciju i stavove u primjeni novih dijagnostičkih metoda i terapijskih postupaka.

Želimo napomenuti da će se ovaj Kongres održati u Sarajevu, i samim time omogućiti ugodne trenutke za druženje i zabavu, pored sudjelovanja/učešća u radu Kongresa.

Vjerujemo da će ovaj Kongres uspjeti da opravda svoj moto i pokazati da smo mi, fizioterapeuti, jedan neizostavni dio rehabilitacije, te tako doprinijeti boljem razumijevanju i promociji same struke na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo naših pacijenata.

Napminjemo da će kongres biti bodovan od strane Komore medicinskih sestara i tehničara Srbije, Hrvatske komore fizioterapeuta i Komore diplomiranih zdravstvenih inžinjera svih profila Federacije BIH.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate naš I Kongres.

Dobro došli u Sarajevo!

 

S poštovanjem,

Predsjednik Odbora za obrazovanje i usavršavanje:

Damir Operhal