Društvo fizioterapeuta Srbije u saradnji sa McKenzie Institutom sa Novog Zelanda (http://www.mckenziemdt.org/) organizuje 

KURS A – LUMBALNA KIČMA mehanička dijagnostika i terapija

Trajanje kursa je 28 i  sati sastoji se od prikaza teorijskih aspekata i koncepta McKenzie metode mehaničke dijagnostike i terapije lumbalnog dela kičmenog stuba, detaljnog prikaza kategorizacije pacijenta s posturalnim, disfunkcionalnim i derangement sindromom i praktične demonstracije procene i tretmana pacijenta sa bolom u lumbalnom delu kičme i problemom prenesenog bola. Klinička efikasnost i ograničenja McKenzie pristupa u rešavanju problema bola u lumbalnoj kičmi prikazana su kroz demonstraciju rada s pacijentima.

 Trajanje kursa: 4 dana

Datum odrzavanja: 17. mart – 20. mart 2012.

Cena :

  • 270 e za članove DFS-a (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate)
  • 300 e za one koji nisu članovi DFS-a (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate)

Uplatu avansa u iznosu od 5000,00 din uplatiti najkasnije do 01.02.2012.god,a ostatak novca do 01.03.2012.U slučaju otkazivanja učešća na kursu posle 01.03. avans se ne vraća.

Predavač:  Međunarodni predavač Mckenzi Instituta g-đa Barbara Zrnec ( Slovenija)

 

Kurs je u procesu akreditacije

 

KURS B – CERVIKALNA I TORAKALNA KIČMA  mehanička dijagnostika i terapija

Trajanje kursa je 21 sat i sastoji se od prikaza teorijskih aspekata i koncepta McKenzie metode mehaničke dijagnostike i terapije cervikalnog i torakalnog dela kičmenog stuba, detaljnog prikaza kategorizacije pacijenta s posturalnim, disfunkcionalnim i derangement sindromom i praktične demonstracije procene i tretmana pacijenta sa bolom u cervikalnom i torakalnom djelu kičme i problemom prenesenog bola. Klinička efikasnost i ograničenja McKenzie pristupa u rešavanju problema bola u cervikalnoj i torakalnoj kičmi prikazana su kroz demonstraciju rada s pacijentima..

Polaznici koji nisu zavrsili KURS A ne mogu prisustvovati KURS-u B.

Trajanje kursa: 4 dana

Datum odrzavanja: 22. mart – 25. mart 2012.

Cena:

  • 270 e za članove DFS-a u (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate)
  • 300 e za one koji nisu članovi DFS-a (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate)

Uplatu avansa u iznosu od 5000,00 din uplatiti najkasnije do 01.02.2012.god, a ostatak novca do 01.03.2012.U slučaju otkazivanja učešća na kursu posle 01.03. avans se ne vraca.

Predavač:  Međunarodni predavač Mckenzi Instituta g-đa Barbara Zrnec ( Slovenija)