JMD REPAIR GEL je jedinstvena i najkompleksnija formula sa trostrukim delovanjem sačinjena po preporuci sastojaka prestižne američke MAYO CLINIC, koja UBLAŽAVA BOLOVE izazvane ARTRITISOM, DELUJE NA SVE ZGLOBOVE, UMANJUJE BOL I UKOČENOST ZGLOBOVA I POVEĆAVA POKRETLJIVOST.

Problem sa bolovima u zglobovima ima preko 75% ukupne populacije preko 60 godina. Međutim, sve češće i mladi ljudi imaju taj problem. U Americi 23% ukupne populacije starije od 18 godina ima problem sa bolovima u zglobovima. 
Joint MD repair gel omogućava da na siguran način ublažite bol, bez upotrebe hormona i antiinflamantornih lekova koji mogu imati brojne posledice. 
Joint MD reapir gel sadrži samo aktivne sastojke! 100% prirodan!

BOLOVI U ZGLOBOVIMA I UPALA ZGLOBOVA

Bolovi u zglobovima i mišićima su po statistikama jedan od najčešćih razloga za posetu lekaru. Ova stanja uzrokuju mnogi faktori: nasleđe, prekomerna težina, istezanje tetiva ili ligamenata, iscrpljenost, bakterijske i virusne upale te razni hormonski i metabolički poremećaji. Osnovni simptomi svih bolesti zglobova, bilo da su u pitanju zapaIjenske ili degenerativne prirode, jesu bol, ukočenost zglobova i organičena pokretljivost.

Za šta se primenjuje JOINTMD REPAIR GEL?

Preporučuje se kod : 
 reumatskih bolova 
 bolova u vratu 
 bolova u ramenima 
 bolova u kolenu 
 bolova u skočnom i ručnom zglobu 
 bolova izazvanih preopterećenjem 
 povreda ligamenata 
 povreda mišića 
 bolova u leđima 
 lumbaga 
 išijasa 
 artritisa 
 uganuća 
 grčeva mišića 
 sportskih povreda

Upotreba:
Joint MD Repair Gel je namenjen za spoljašnju upotrebu. Gel se nanosi u tankom sloju na ciljna mesta (mišiće i zglobove). Koristi se 2-3 puta dnevno, deluje 10-12 sati i blagotvorno dejstvo se oseća već nakon nekoliko minuta. Dovoljan za 50 aplikacija. Nakon nanošenja gela obavezno oprati ruke.