8. kongres fizioterapeuta Srbije

Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji.
Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da učestvujete  na 8. Kongresu fizioterapeuta Srbije sa međunarodnim učešćem, u organizaciji DFS, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

8 Kongres fizioterapeuta održaće se u Kladovu od 07-09. septembra 2017. godine.

8. kongres pod nazivom „Znanjem do zdravlja“, biće centar još jednog regionalnog okupljanja otvoren za teorijska i praktična pitanja kako iz oblasti Fizikane medicine i rehabilitacije tako  i iz oblasti obrazovanja i edukacije fizioterapeuta. Dosadašnja pozitivna iskustva u organizaciji kongresa nam garantuju da ćete osvežiti svoja znanja, a i dopuniti najnovijim saznanjima iz ovih oblasti. Unapred se zahvaljujemo svim prijateljima kongresa koji su u nama prepoznali partnere i profesionalne saradnike i koji će naš kongres iskoristiti kao prostor da prikažu sva savremena dostignuća iz oblasti svog rada.

Kao što je naše mesto okupljanja,Kladovo svojom prirodnom atrakcijom, snagom i energijom privuklo mnoge ljubitelje prirode,nadamo se da će i ovaj naš skup privući pažnju svih Vas koji ćete dati svoj doprinos kroz usmene ili poster prezentacije u afirmaciji naše struke.. Uz interesantan pre svega stručni a zatim i kulturno umetnički program , biće i dovoljno vremena za druženja ali i organizovani turistički obilazak svih znamenitosti Đerdapa. Verujemo da će naš kongres doprineti unapređenju profesionalnog rada i odgovoriti na sva pitanja u vezi sa položajem fizioterapeuta u savremenom zdravstvenom sistemu a samim tim i zadovoljstva korisnika naših usluga.

Dobro došli u Kladovo,dobro došli na 8.Kongres fizioterapeuta Srbije,posvećen obrazovanju  unapređenju profesije fizioterapeuta!
Vaš Organizacioni odbor

Agencija Lord Travel zadužena je za smeštaj učesnika, za više informacija

Lord Travel d.o.o.Nis.

ul.Svetozara Markovica 24/3 18000 Nis
tel. +381.18.415.0822 415.0823 415.0821
Mob.+381.600310051 Ivan

8-kongres